προϊόντα

Κάνουμε τα πάντα για να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν!

Για τη διατροφή του σμήνους χρησιμοποιούνται ζωοτροφές φυτικής προέλευσης. Τις ζωοτροφές αυτές τις προμηθευόμαστε από σταθερούς και εγκεκριμένους προμηθευτές. Κάθε παραγγελία συνοδεύεται με επίσημα στοιχεία που αποδεικνύουν τα χημικά, οργανοληπτικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά των ζωοτροφών.

Επίσης, εφαρμόζεται αυστηρά το εμβολιακό πρόγραμμα των πτηνών ενώ κτηνίατρος της Νομαρχίας επισκέπτεται τακτικά την εγκατάσταση για να συλλέξει δείγματα προς εξέταση, από τις όρνιθες και τα αυγά καθώς και για να ελέγξει τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων. Τόσο τα αποτελέσματα των αναλύσεων όσο και το μητρώο της υγείας του σμήνους διατηρούνται σε αρχεία στην επιχείρηση.

Γίνεται λοιπόν σαφής η προσπάθειά μας να θέσουμε υπό έλεγχο κάθε πιθανό κίνδυνο που μπορεί να βλάψει την υγεία του σμήνους και να υποβαθμίσει ποιοτικά το προϊόν. Στόχος μας είναι η κατοχύρωση της ποιότητας του προϊόντος μας για την ικανοποίηση του πελάτη.

Τα αυγά μας συλλέγονται καθημερινά. Κάθε αυγό περνά από πλήρως αυτοματοποιημένο ωοσκοπικό κέντρο, όπου μετά από λεπτομερή έλεγχο επιλέγονται τα αυγά που είναι απολύτως φρέσκα, χωρίζονται σε κατηγορίες και συσκευάζονται.

Διατίθενται σε μεγέθη S, M, L, XL
S - Μικρά αυγά εώς 53 γρ.
M - Μεσαία αυγά 53-63 γρ.
L - Μεγάλα αυγά 63-73 γρ.
XL - Πολύ μεγάλα αυγά- άνω των 73 γρ
Συσκευασίες των 4, 6,10 και 30 τεμαχίων